Сьогодні увесь цивілізований світ об'єднується навколо України задля того, щоб перемогти агресора, росію. Європа, Америка, Азія, Австралія, Африка — всі вони розуміють наслідки жахливої війни та прагнуть завадити цьому як військовими методами, так і економічно.

Всю сукупність виразів інтернаціональної помічі можна розділити на дві великі категорії — засудження агресора та підрив економіки росії шляхом накладання санкцій, виходу із російського ринку; та підтримка України шляхом допомоги українським компаніям, а отже, й українській економіці.

Якщо про першу групу ви чули вдосталь за останні дні — певно, не існує жодного вільного медіа, що не освітили б перелік санкцій проти росії, — про другу відомо трохи менше.

NetHunt вирішив змінити це, тож ми зібрали список із різноманітних сервісів для продажу та маркетингу, які підтримують нашу країну та надають спеціальні пропозиції українським компаніям. Читайте до кінця, поповнюйте свій арсенал інструментів та зміцнюйте свій український бізнес. Разом до перемоги!

NetHunt CRM

NetHunt CRM — це система автоматизації процесів продажу та маркетингу, яка напряму  інтегрована з Gmail та LinkedIn. NetHunt CRM дозволяє організувати базу клієнтів, стежити за прогресом продажу за допомогою воронки продажу та звітів, управляти командою та моніторити їх ефективність. І врешті решт, укладати більше угод. NetHunt CRM автоматизує весь шлях ліда: від автоматичного створення ліда у CRM, розподілу лідів між менеджерами, до автоматичних ланцюжків імейлів для підігріву лідів, до створення завдань та отримання сповіщень.

Спеціальна програма для підтримки неприбуткових організацій

NetHunt CRM пропонує річну програму для українських неприбуткових організацій - 6 місяців користування NetHunt CRM безкоштовно і наступні 6 місяців зі знижкою 50% від обраного плану.

Крім того, команда підтримки допоможе вам перенести дані з іншої CRM-системи чи Google Spreadsheets, налаштувати систему згідно вашим процесам, та допоможе вам використовувати функціонал системи на всі 100.

Програма діє рік з моменту активації, активувати програму можливо до 31 грудня 2022 року включно. Деталі програми та подати заявку можна за посиланням.

Ringostat

Ringostat - це платформа, яка надає хмарну телефонію, call tracking та наскрізну аналітику.  Платформа дозволить досить швидко та гнучко налагодити комунікацію як з клієнтами, так і всередині команди.

Спеціальна програма для підтримки українських бізнесів

Ringostat надають 3000 грн на баланс сервісу усім новим клієнтам. Ці кошти можна використати протягом двох місяців з моменту підключення на оплату будь-якого продукту Ringostat:

  • скористатись віртуальною телефонією для виходу на нові ринки або роботи з наявними;
  • використати колтрекінг для оптимізації реклами;
  • чи встановити колбек аби залучити більше клієнтів, тощо.
    Деталі пропозиції та подати заявку можна тут.

VoIPTime

Компанія VoIPTime активно працює на ринку рішень для обслуговування клієнтів та кол-центрів з 2010 року. Відомі як надійний партнер в сфері телекомунікацій та кол-центрів, компанія активно співпрацює як з малим і середнім бізнесом, так і корпораціями в Україні, Польщі, США, Канаді, Марокко, тощо. Команда забезпечує організацію і стабільне функціонування хмарних та локальних кол-центрів для сфер: фінансові організації, банки, страхові, держустанови, виробництва, інтернет-магазини, аутсорсингові кол-центри, відділи обслуговування в різноманітних бізнесах.

Спеціальна програма для підтримки українських бізнесів

VoIPTime пропонує кілька пропозицій для українських компаній, серед них:

  • спецумови міграції з російських рішень для кол-центрів та обслуговування клієнтів. Команда безкоштовно допоможе у процесі міграції і налаштує середовище кол-центру згідно ваших потреб, а також забезпечить навчання менеджерів.
  • безкоштовне надання рішення для кол-центру для волонтерів та благодійних фондів
  • безкоштовне надання CRM для інтернет-магазинів на 2 місяці. Деталі всіх пропозицій можна знайти за посиланням або ж написати на sales@voiptime.net

Продукти від MacPaw

MacPaw пропонує декілька своїх продуктів безкоштовно. Нижче детальніше про кожну пропозицію.

Журналісти, які висвітлюють події війни в Україні, можуть отримати безкоштовну річну ліцензію CleanMyMac X. Для цього напишіть на пошту pr_team@macpaw.com, вкажіть назву вашого видання та кількість потрібних ліцензій.

ClearVPN, VPN — сервіс від MacPaw, є безкоштовним для всіх українців. Завантажуйте на сайті та користуйтеся. Під час війни у ClearVPN з’явився новий шорткат “Підтримуємо українське“, а для користувачів застосунку за кордоном додали шорткат ‘Feel the Ukrainian vibes’, де команда ClearVPN заохочує всіх безпечно і в один клік знайомитися з нашою культурою: дивитися українські фільми, документальне кіно про Україну, слухати українську музику, вивчати нашу історію, and stand with Ukraine.

SpyBuster — новий безплатний застосунок для macOS від команди MacPaw, який допоможе захистити ваші дані від кіберзагроз з боку росії та білорусі. Завдяки SpyBuster користувачі зможуть

  • просканувати комп’ютер і визначити програми та застосунки, які були створені в рф та білорусі, а також видалити їх за бажанням.
  • дізнатися про підключення програм та сайтів до російських і білоруських серверів у режимі реального часу та заблокувати потенційно небезпечні з’єднання.

Захист персональних даних в умовах війни росії проти України та зростаючої кількості кібератак з боку росії, є дуже важливим. У рф з 2016 року служби безпеки можуть отримати доступ до будь-яких даних на російських серверах без ухвали суду.

HelpСrunch

Helpcrunch — українська компанія, що надає бізнесам необхідні інструменти для підтримки, маркетингу і продажів. Це включає чат на сайт, базу знань, спільну скриньку для заявок з месенджерів і соціальних мереж, email-маркетинг, попапи та базову CRM-систему.

По суті це єдина платформа, де можна керувати всіма комунікаціями з клієнтами. Завдяки такому цілісному підходу будь-який бізнес може з легкістю залучати більше лідів, взаємодіяти з ними по всій воронці і будувати міцні стосунки з клієнтами.

Спеціальна програма для підтримки українських бізнесів

Незалежно від розміру вашої компанії перші три місяці користування HelpCrunch будуть безкоштовними для всіх українських бізнесів.

Після цього для українців діють спеціальні, набагато нижчі за стандартні тарифи - Базовий за $9/місяць, Професійний за $29/місяць, Безліміт за $99/місяць.

Крім того, якщо ви переходите з російських сервісів, оператори HelpCrunch допоможуть перенести ваші дані абсолютно безкоштовно. Деталі програми та реєстрація в продукт за посиланням.

Plerdy

Plerdy - це платформа для оптимізації рівня конверсій на сайті. Plerdy аналізує відвідувачів сайту та надає теплову карту кліків, щоб краще розуміти аудиторію. Plerdy також записує відео сесій користувачів, де ви можете побачити як вони взаємодіють із сторінкою та відповідно її оптимізувати. Plerdy також може показувати попап повідомлення відвідувачам сайту. За допомогою інструмента воронки ви можете краще зрозуміти поведінку користувачів і етапи, які вони проходять на шляху до конверсії.

Спеціальна програма для підтримки українських бізнесів

Безкоштовний доступ до плану Business на 2 місяці. Зареєструватись можна на сайті. Щоб отримати безкоштовний доступ необхідно написати у відділ підтримки.

Weblium

Weblium — український конструктор сайтів, що дозволяє створити лендінги, персональні сайти та інтернет-магазини без допомоги дизайнерів та програмістів. Ви можете скористатися одним із 300+ дизайнерських шаблонів та налаштувати його, як вважаєте за потрібне. У вашому розпорядженні бібліотека зображень, необмежена кількість сторінок сайту, гнучкий редактор з готовими блоками, інтеграція сторонніх сервісів, цілодобова онлайн-підтримка та багато іншого.

Спеціальна програма для підтримки українських бізнесів

Weblium має кілька пропозицій для українських компаній, серед них такі:

  • знижка 50% до кінця травня при купівлі або продовженні річної підписки для всіх українських проєктів з промокодом SLAVAUKRAINI;
  • також до кінця травня діє безкоштовна річна підписка на продукт White Label Agency для створення сайтів під власним брендом за тарифом Basic;
  • якщо ви переходите з російських конструкторів сайтів, то звертайтеся у службу підтримки, яка допоможе перенести ваш сайт на Weblium максимально швидко.

Slack

Slack — платформа для корпоративного спілкування та роботи в команді над проектами. Мета сервісу – зробити комунікацію в команді ефективною та полегшити взаємодію між відділами. У Slack можна надсилати приватні повідомлення або ж створювати групові чати та канали, які будуть служити стрічкою новин. Slack підійде для компанії із будь-якої галузі.

Спеціальна програма для підтримки українських бізнесів

Slack надає українським компаніям безкоштовний доступ по преміум пакета на три місяці. Щоб скористатись пропозицією, необхідно зв’язатись з представниками Slack через feedback@slack.com

Splash

Splash — це платформа для створення івентів — онлайн, офлайн та гібридних. Від спрощення створення сторінок подій і імейлів до збору інформації про аудиторію та вимірювання рентабельності інвестицій, Splash дає змогу кожному у вашій організації легко створювати події швидко. Splash дозволяє оптимізувати конверсії на кожному етапі життєвого циклу події.

Спеціальна програма для підтримки українських бізнесів

Splash надають безкоштовний доступ до платформи неприбутковим організаціям. Щоб отримати безкоштовний доступ необхідно заповнити форму.

Tucha

Tucha - це провайдер хмарних рішень, який працює з 2012 року. Компанія реалізувала понад 2000 проектів з віртуалізації офісів та окремих додатків, організації хмарної ІТ-інфраструктури і захисту даних у хмарі. З Tucha ви отримаєте безпечне зберігання програм і даних, а також можливість працювати з ними 24×7 з будь-якого куточка світу.

Чим Tucha може бути корисною для вас? На потужностях Tucha ви можете розмістити програмне забезпечення для всього офісу, зокрема робочі місця співробітників, окремі програми та дані.

Важливо, що кожному клієнту їхня команда індивідуально підбирає сервіс і конфігурацію, що якнайкраще вирішить саме вашу задачу.

Програма для підтримки українських бізнесів

Провайдер хмарних рішень Tucha дарує 10 євро на першу оплату віртуальних серверів за промокодом T22-3004-NetHunt! Пропозицією можуть скористатися нові клієнти NetHunt CRM, які замовляють сервіси TuchaBit, TuchaBit+ або TuchaFlex+. Умови діють до 30.04.2022 включно. Приєднуйтесь тут.


Якщо ваша компанія запровадила спеціальні умови чи знижки для українських компаній, але ми про це не знали, будь ласка, напишіть нам на a.pozniak@nethunt.com (Анна), ми додамо ваш сервіс до статті.

Зміст