NetHunt CRM оголосили про залучення коштів для розвитку компанії від Фонду підтримки Google для стартапів в Україні (Google for Startups Ukraine Support Fund). Відповідна заява також з’явилася на сайті Google.

NetHunt CRM – це надійна CRM система для всієї команди, від відділу продажів до маркетологів, менеджерів з клієнтської підтримки та керівників. Вона допомагає організувати базу даних, налаштувати воронку продажу, автоматизувати бізнес-процеси, спростити постановку задач та контролювати роботу команди. NetHunt CRM легка в налаштуванні, гнучка й нативно інтегрована з Gmail, LinkedIn, месенджерами, телефонією та низкою інших інструментів для продажу.

Фонд підтримки українських стартапів від Google був створений в березні 2022 року. Відтоді американська компанія поетапно обирала найкращих кандидатів серед українських стартапів, що подали заявку на участь в програмі. NetHunt CRM стала однією з українських компаній в сфері SaaS, якій вдалося залучити інвестиції. Загальний капітал фонду підтримки для українського бізнесу від Google складає 5 мільйонів доларів.

“Допомога від Фонду підтримки Google особисто для NetHunt CRM – це можливість сфокусуватися на українському ринку. Тож, ми плануємо витрати частину коштів на відділи Customer Success та маркетингу. Окрім цього, в планах зміцнити команду розробки, яка невпинно працює над додаванням нового функціоналу та розширенням списку інтеграцій NetHunt CRM — популярний серед українських бізнесів запит”, – прокоментував подію CEO NetHunt CRM Андрій Петрик.

Разом з виділеними коштами, згідно умов програми, українські компанії отримають технічну підтримку від Google.

Нагадаємо, що, керований Huge Thing, фонд підтримки України підтримує засновані в Україні технологічні компанії задля зміцнення своєї спільноти та створення основи для післявоєнного економічного відновлення.

Зміст