Липень добігає кінця, але робота продовжує кипіти! Цього місяця ми значно покращили цілу низку функціоналу NetHunt CRM. Ось, що змінилося у системі.

Автоматизація

Автоматизація NetHunt CRM стала ще зручнішою та потужнішою! Більше контролю над кожним кроком. Перезапуск невдалих операцій, новий статус “Очікується”, оновлена бічна панель –  лише маленька частина нового функціоналу. Ми зібрали всі апдейти щодо оновленої Автоматизації у окремій статті, адже їх тааак багато.

Автоматизація продажу у NetHunt CRM

Картка клієнта

  • Підтримка серії полів «обов’язкий для етапу».
    Якщо ви виберете певну опцію зі спадного списку обов’язкового поля, з’явиться ще одне обов’язкове поле, яке вам потрібно буде заповнити. Корисно для етапу “Програна угода”, коли треба деталізувати причину втрати.
Серія обов'язкових полів
  • До типу поля URL-адреса додано опцію «Дозволити кілька».
    Корисно для зберігання кількох веб-сайтів потенційних клієнтів або автоматичного зв’язування за кількома доменами електронної пошти.
  • Додано макрос «ID запису».
    У рамках більш просунутих випадків використання Автоматизації ви можете використовувати дію «Зробити виклик API», щоб передати ID запису та зіставити записи із зовнішньою базою даних. Більше про “Виклик API” можна прочитати у нашій статті із Бази знань.
  • Додано можливість увімкнути фотографії для Записів у будь-якій папці.
    Ви також можете вимкнути фотографії для контактів і компаній. Якщо вимкнути цю функцію, наявні фотографії НЕ будуть видалені.

Ви можете поділитися своїми думками щодо нещодавно доданих функцій і запропонувати нові у нашому Телеграм-каналі. Долучайтесь до однодумців!

А ми побігли працювати далі, щоб порадувати вас новими крутими оновленнями у наступному місяці!

Зміст