У скрутні часи надзвичайно важливо єднатися, аби разом перемогти спільного ворога. Для досягнення якомога скорішого успіху, кожен має бути на своєму місці, виконувати справу, на якій він знається краще за все.

Переважна більшість команди NetHunt — українці. Саме тому ми — як ніхто інший — розуміємо важливість єдності та взаємодопомоги у ці скрутні часи.

Ми розуміємо, що успішне просування на фронті значною мірою залежить від успішної організації у тилу. Саме для того, NetHunt пропонує спеціальну програму підтримки некомерційних українських підприємств. Разом із NetHunt CRM, благодійні фонди та волонтерські організації зможуть більш ефективно координувати свої дії та повністю контролювати свою базу даних.

Деталі програми підтримки від NetHunt CRM

У програмі можуть брати участь неприбуткові українські організації, які шукають CRM-систему для того, щоб ефективно координувати свої дії та контролювати базу контактів.

Тривалість програми — 1 рік з моменту її активації. Активувати програму може будь-яка українська некомерційна організація до 31 грудня 2022 року включно.

Відповідно до умов програми,

  • перші 6 місяців користування NetHunt CRM — безкоштовні;
  • наступні 6 місяців користування NetHunt CRM зі знижкою 50% від обраного плану.

Протягом цього періоду ми також пропонуємо безкоштовну допомогу при переході з іншої CRM-системи: ми перенесемо дані, налаштуємо систему під ваші процеси та переконаємось, що ви використовуєте NetHunt як найефективнішим для вас способом.

Зареєструватись

Які переваги NetHunt CRM?

NetHunt CRM — це інструмент, який допоможе фондам та волонтерським організаціям привести до ладу базу контактів, агрегувати комунікацію з партнерами, стежити за прогресом угод чи переговорів та автоматизувати процеси.

Основні функції NetHunt CRM:

  • Організація та структуризація контактів, чиста та надійна база завдяки системі запобігання дублів контактів.
  • Автоматичне введення даних: із імейлу, із форм та чатів на сайті, синхронізація з Google Контактами.
  • Воронка продажу, яка відповідає вашим етапам угоди. Наприклад, Нова заявка, Переговори, Заключення договору та інше.
  • Імейл-маркетинг: персолізовані листи, масові розсилки, відстеження відкриття листів, шаблони листів, тестові імейли, функціонал Відписок від розсилок та інше.
  • Автоматизація продажу: повна автоматизація шляху клієнта, партнера чи угоди — від створення карти клієнта, до серії листів, до зміни етапу воронки, створення завдань, та відправки сповіщень.
  • Колаборація команди всередині CRM-системи.
  • Звіти про продаж та маркетингові активності: звіт про воронку продажу, звіти про продаж по кожному менеджеру, каналу продажу, гео, прогноз проажу, звіт по причинам втрати угод та інше.

Основні переваги NetHunt CRM:

  • Широкі можливості кастомізації: структуруйте дані так як зручно вам, додавайте необхідні вам дані до картки клієнта, додавайте необхідні кольори, іконки. Саме ви працюєте із CRM-системою, тож ми віримо, що вона має підлаштовуватися під ваші звички, смаки та потреби.
  • Пряма інтеграція із Gmail: система вбудована у Gmail, тож вам не потрібно перемикатись між вкладками та витрачати зайвий час.
  • CRM, імейл-маркетинг, автоматизація продажу — все в одній системі.
  • Команда підтримки клієнтів, яка завжди надасть вам відповіді на будь-які запитання та допоможе із налаштуваннями.
  • Інтуїтивний функціонал, завдяки чому ви можете швидко звикнути до системи.

Неприбуткова українська організація? Ми з радістю надамо вам безкоштовне користування NetHunt CRM протягом 6 місяців.

Зареєструватись

Все буде Україна! 💙💛

Зміст