Оновлення від 16.01.2023

Програму підтримки українських бізнесів від NetHunt CRM продовжено до 31.01.2023!

З моменту запуску програми і до сьогодні ми отримали сотні заявок на участь. У кожного з бізнесів-учасників своя цільова аудиторія і своя історія. Але є дещо, що об'єднує їх всіх... Всі вони — українські бізнеси, які, попри небезпеку та надзвичайну кризову ситуацію, продовжують працювати на українському ринку та підтримувати українську економіку: податками, робочими місцями, логістичними процесами тощо.

Наполегливість, стійкість та справжній патріотизм бізнесів-учасників надихнули нас продовжити програму підтримки українських бізнесів від NetHunt CRM.

Ми хочемо, щоб якомога більше українських бізнесів мали змогу ефективно організувати свої бізнес-процеси, впорядкувати свої дані та пережити цей надскладний період.

Отже, якщо ви — український бізнес, що працює на українському ринку, та хотіли б отримати безкоштовну консультацію по впровадженню CRM-системи, знижку -50% на користування NetHunt CRM протягом 6 місяців та впровадження CRM "під ключ" — запрошуємо вас заповнити форму на сайті до 31.01.2023.


За статистикою, понад 90% компаній в Україні керують відносинами із клієнтами — збирають та зберігають клієнтські дані, комунікацію з лідами та клієнтами, деталі угод та пов’язані з ними документи тощо — за допомогою неспеціалізованих інструментів.

49% українських підприємств ведуть базу даних в Excel, 29% — фіксують ключові моменти на папері.

Використання нецільових засобів для управління клієнтською базою часто призводить до низьких показників ефективності праці, недостатньої чистоти даних, втрати клієнтів та, як наслідок, уповільнення розвитку бізнесу.

Втім, для багатьох українських компаній — аж надто в умовах війни та економічної кризи — перспектива переходу на альтернативний інструмент видається страшною. Лячно змінювати процеси, складно змусити команду перейти на новий продукт, не хочеться витрачати час на пошук та впровадження необхідного програмного забезпечення, немає вільних коштів на придбання CRM.

NetHunt CRM прагне популяризувати використання CRM серед українських компаній та довести, що перехід на нову CRM — це можливість для розвитку, а не проблема.

Саме для того ми започаткували ініціативу з впровадження CRM для якомога більшої кількості українських бізнесів.

NetHunt CRM виділяє фонд у розмірі 50 000 євро, щоб розібрати бізнес-процеси під час персональних консультацій, покрити 50% вартості користування NetHunt CRM протягом півроку та впровадити її "під ключ" для якомога більшої кількості українських бізнесів.

Протягом чотирьох тижнів — до 16 січня 2023 — будь-яка українська компанія, що працює на ринок України, може скористатися пропозицією від NetHunt CRM та отримати:

  • Персональну консультацію для бізнесу із впровадження CRM; розбір ваших бізнес-процесів, які можна спростити та автоматизувати за допомогою NetHunt CRM
  • Користування NetHunt CRM протягом 6 місяців за 50% від вартості — решту покриє фонд
  • Послугу ‘CRM під ключ’, що передбачає впровадження CRM — перенесення даних, допомога у налаштуванні тощо

Втім, навіть після офіційного закінчення терміну дії програми українські бізнеси зможуть розраховувати на підтримку з нашої сторони. Ми вже готуємо низку освітнього контенту, вебінарів та ексклюзивних подій для всіх учасників програми.

“Як бізнес з українським корінням, NetHunt CRM добре знає, як важко розвивати власну компанію. Особливо в умовах війни. Зрозуміло, що зараз перехід на нову CRM — це виклик для багатьох українських бізнесів. Ми прагнемо це змінити. Програма підтримки від NetHunt CRM — це наша амбітна ціль по збільшенню кількості компаній в Україні, що вже користуються всіма привілеями ведення бізнесу в CRM. Вона розрахована на те, щоб перетворити виклики на можливості, розповісти про переваги, які надає бізнесу надійна CRM-система, та дати українським бізнесам шанс розвиватися навіть у найскладніших умовах.”

🗣️ Андрій Петрик, CEO NetHunt CRM

Для того, щоб зареєструватися в програмі необхідно подати заявку, заповнивши форму на сайті компанії.

Активувати програму можна до 16 січня  2023 року включно. Взяти участь у програмі можуть виключно бізнеси, що зареєстровані в Україні та працюють на український ринок.

Зміст