🎉 Ми раді оголосити про те, що NetHunt CRM запускає партнерську програму!

Наша система орієнтована на сервісні B2B компанії, і, провівши вже не один десяток дзвінків із потенційними партнерами та інтеграторами, ми знаємо, що аналогів їй на українському ринку не існує! NetHunt CRM — потужний продукт, тож залучати правильну аудиторію вам буде нескладно.

Рекомендуйте NetHunt CRM, допомагайте нам розвиватися та отримуйте до 40% комісії з кожного продажу🤝.

Як працює партнерська програма?

Ми прагнули розробити максимально простий та зрозумілий процес доєднання до Партнерської програми та роботу у ній. Для того щоб розпочати роботу із нами, вам просто треба зареєструватись у програмі та отримати унікальне посилання. Далі вам необхідно буде порекомендувати наш продукт вашій аудиторії та впевнитись, що приведені вами клієнти переходитимуть у продукт для реєстрації за вашим персональним посиланням. От і все!

Ви завжди зможете перевіряти актуальну статистику про переходи за вашим посиланням, успішні реєстрації, платних клієнтів, комісії та виплати у вашому особистому кабінеті у Партнерській програмі NetHunt CRM.

Партнерська програма NetHunt CRM передбачає три рівня партнерского статуса та прозору структуру комісії і переходу на новий рівень:

  • Beginner (комісія 20%) – ваш шлях починається з 20% комісії з кожного нового платного клієнта NetHunt CRM, який прийде за вашим посиланням.
  • Advanced (комісія 30%) – коли кількість платних клієнтів, яких ви привели, досягне 10, ви будете переміщені на новий рівень і вищу комісію.
  • Master (комісія 40%) - таким же чином, коли кількість клієнтів-платників, яких ви зарекомендували, досягне 25, ви будете переміщені на найвищий рівень і 40% комісії.

Комісія виплачується за перший рік користування клієнтом NetHunt CRM.

В свою чергу, члени нашої команди будуть максимально вам допомагати у залученні та підтримці клієнтів. Ось, що ми вам пропонуємо задля підвищення нашої взаємної вигоди:

  • Ви матимете доступ до бази знань та навчальних матеріалів NetHunt CRM
  • Ви отримаєте доступ до служби підтримки для швидкої допомоги та відповіді на питання
  • Ми надамо необхідні маркетингові матеріали по продукту та компанії NetHunt CRM

І, звісно ж, у вас буде безкоштовний доступ до NetHunt CRM протягом перших 3 місяців і,в разі успішної партнерської роботи, — надалі.

Закриття кожної угоди да підтримка користувачів системи лягає повністю на плечі NetHunt CRM. Ми подбаємо про те, щоб запрошений вами користувач залишався з нами якомога довше.

Якщо ви хочете приєднатись до партнерської програми, реєструйтесь за посиланням - https://nethunt.ua/partners

Якщо у вас виникли якісь питання стосовно партнерської програми, напишіть нам на affiliate@nethunt.com. Ми завжди на зв’язку!

Зміст