Осінь — чарівна пора для нових ідей, можливостей і звершень. З радістю представляємо огляд основних оновлень NetHunt CRM за жовтень. У цьому дайджесті ми розглянемо найсвіжіші функції та покращення, які команда зробила за останній місяць.

Ролбек

Підніміть руку, якщо ви коли-небудь припускалися помилок у CRM-cистемі. Не хвилюйтеся, — це може статися з кожним із нас. Проте тепер у нас є функціонал, який дозволяє скасувати масові дії та повернути записи до попереднього стану всього за декілька кліків.

Нова функція «Ролбек» підтримує:

  • Масові оновлення. Випадково перенесли багато записів на етап «Втрачені»? Або припустились помилки та призначили не того відповідального менеджера для багатьох угод? Приводу для хвилювання більше не має. Один клік, і вуаля — дія скасована та повернена до попереднього стану.
  • Імпорт CSV. Завантажили не той файл і об’єднали нові дані із даними наявних записів? Скористайтеся функцією «Ролбек» — і NetHunt CRM поверне все назад. Водночас вся інформація залишиться цілою та неушкодженою.
Функція Ролбек (відкотити масові зміни)
Функція Ролбек (відкотити масові зміни)

Більше деталей та покрові інструкції у нашій Базі знань.

Копіювання полів

Тепер у налаштуваннях записів можна легко копіювати структуру та налаштування полів із інших папок. Ідеально підходить для дублювання полів із декількома налаштуваннями у воронці продажу.

Копіювання налаштування полів у NetHunt CRM
Копіювання налаштування полів у NetHunt CRM

Фільтри в автоматизації тепер підтримують вебформи, вебхуки та API-виклики

Дані із записів — це ще не все: фільтри в автоматизаціях NetHunt тепер можуть працювати з різними типами даних. Впевнені, що ця функція зробить ваші процеси більш гнучкими.

Ось як це може бути корисно:

  • Створюйте записи в різних папках на основі даних ліда з вебформи для кращої сегментації.
  • Виконуйте різні дії залежно від того, заповнене поле або порожнє.
  • Перевіряйте дані запису на зовнішньому сервісі за допомогою API-викликів і виконуйте різні дії залежно від отриманих результатів. Наприклад, ви можете використати службу перевірки електронної пошти для того, щоб визначити, чи вказана електронна адреса — реальна або тимчасова.

Масштабування в автоматизаціях

Здавалося б, дрібне оновлення. Однак воно значно спростить користування NetHunt CRM. Просто зменште масштаб, і ви побачите всі послідовності вашої автоматизації.

Автоматизації: використовуйте макроси у вставленому посиланні

Забудьте про довгі та складні посилання в листах. Тепер у користувачів є можливість додавати посилання із потрібного поля з запису. Це означає, що вам більше не потрібно вставляти повне посилання в електронний лист, натомість ви можете додати його у текст як звичайне клікабельне посилання.

Є два способи для використання цього функціоналу:
1. Додавання повного посилання яке є у вас в потрібному полі.

2. Додавання частини посилання. Це може стати в нагоді, якщо ви постійно посилаєтеся на один і той самий веб-сайт, і єдине, що змінюється, це наприклад ідентифікатор клієнта (ID).

Читайте детальніше у статті у Базі знань.

Приєднуйтеся до спільноти NetHunt CRM у Telegram, щоби миттєво отримувати сповіщення про оновлення в продукті! Також ви знайдете цінні поради щодо оптимізації роботи з NetHunt CRM, корисні статті, готові шаблони тощо.

На цьому поки що все!

Слідкуйте за нашими оновленнями, адже ми не зупиняємося і продовжуємо розвивати систему.

Дякуємо, що обираєте NetHunt CRM!

Зміст