Зміна користувача, що управляє автоматизацією, покращення UX/UI та багато іншого

Поки ви наспівуєте мелодії улюблених новорічних пісень, купуєте подарунки під ялинку та плануєте цілі на 2024 рік, ми готові розказати про найголовніші оновлення грудня у NetHunt CRM!  

🌟 Змінюйте користувача, від імені якого відбувається автоматизація

Раніше, автоматизація припинялася якщо попереднього користувача було видалено. Тепер ви зможете без проблем перемкнути її на іншого користувача, і не втратити водночас можливість перезапуску. Для цього виберіть команду «Налаштувати правила власності» й натисніть «Змінити».

Колега пішов із компанії? Не біда — передайте керування автоматизацією іншій людині

🌟 Поле користувача та фільтри стали ще зручнішими

Зробили так, щоби ваш профіль (Виконавця) завжди був на першому місці в списку для швидкого вибору у різних фільтрах. Тепер не треба себе шукати — ваш профіль завжди буде зверху!

Тепер ви — на першому місці у фільтрах у NetHunt CRM
Тепер ви — завжди на першому місці у фільтрах :)

🌟 Покращили UX/UI дизайн гілок автоматизації

Тепер гілки автоматизацій виглядають ще наочніше. Щоб ви не плутали їх з іншими кроками автоматизацій, наші фахівці розробили для них спеціальні позначення — іконки. Це значно полегшить навігацію між шаблонами автоматизацій.

Ще — ми оновили зовнішній вигляд фільтрів. Гілки «Так» і «Ні» мають нові кольорові мітки та іконки, що значно покращить те, як вони інтуїтивно сприймаються.

Тепер одразу видно де гілка автоматизації, а де фільтр із «Так» і «Ні» ✨

Переходимо до загальних покращень у продукті:

  • Раніше, випадаючі списки вебформ встановлювалися за замовчуванням на перше значення. Тепер, перед тим як користувач щось обере, вони будуть порожніми.
  • Кнопка редагування кроку автоматизації тепер доступна при наведенні на будь-який етап автоматизації. У результаті — змінювати автоматизацію стане простіше.
Додали чарівну кнопочку налаштувань до кожного етапу автоматизації

Оновлення не оминули й iOS-застосунок NetHunt CRM:

  • Покращили поле швидких дій. Тепер у деяких полях, зліва від опції редагування, буде можливість зробити швидку дію повʼязану з полем. Наприклад, якщо це поле електронної пошти, то можна буде відправити імейл.
  • Клавіатура більше не перекриває елементи керування застосунком.

На цьому все! Ми готові до супер-продуктивного Нового року і обіцяємо, що на вас чекає ще більше корисних функцій у NetHunt CRM.

Дякуємо, що обираєте нас! До зустрічі у 2024.

Зміст